Víťaz 5. ročníka alebo Začiatok toho nového :D

23.10.2012 17:10

5. ročník nám zbehol ako voda a z víťazstva vo finále sa tešil manažér Majiteľ balíka PRO Slovenskomartiko123321 s tímomSlovensko FK Vráble. Porazený vo finále bol jeho kamarát respektíve bývalý spolužiak hráč alcapucino, ktorý vedie tím FC Melek. Tento súboj vyšiel lepšie pre Vráble a po jedinom góle sa tak mohol Martin radovať z víťazstva vo Furča Cupe.

Na 3. mieste skončila Slovensko FC Žilina koučovaná manažérom Majiteľ balíka PRO Slovenskobbeennee, ktorý v zápase o bronz porazil mňa teda tímSlovensko MFK Košice 47 . Môžem sa teda pekne hanbiť, nakoľko som tento turnaj nevyhral ani raz :D Aká to hanba :D

Celkové poradie nájdete TU.

 

6. ročník už pozná svojich účastníkov a tak sa môže losovať. Rozohodol som sa rozdeliť tímy do 3 skupín po 4 tímy. 2 skupiny budú normálne, ale 3 skupina, čiže skupina C, bude obsadená tímami, ktoré by v konkurencii ostatných tímov nemali veľkú šancu na postup. Aj preto je C skupina vylosovaná. Zápasy v tejto skupine ešte plánovať nemusíte!!! Skupina A a skupina B bude na stránku pridaná najskôr zajtra, čiže v stredu :)

 

P.S.: Môžte mi začať posielať nejaké tie kredity do banku turnaja - vikytor87.

 

 

 

Späť